Detalii despre mine

Cine sunt - cateva detalii despre viata mea

A terminat Liceul de Filologie - Istorie "Zoia Kosmodemianskaia" sectia Filologie. Apoi, a urmat cursurile Facultatii de Drept si Relatii Internationale. A facut 15 ani de pian si apoi a devenit Agent Fifa (legitimatie nr. 64 figurand pe lista agentilor FIFA cu numele actual al sotului : Anamaria Reghecampf).

In 2008 a fost numita Presedinte la FC Buftea in liga a II-a, fiind singura femeie care conduce destinul unei echipe din liga II-a. A devenit presedinte la FC Snagov echipa cu care a fost aproape de promovare in Liga I. In 2012 devine general manager la FC Concordia Chiajna salvand echipa de la retrogradare. A preluat echipa in retur cu numai 10 puncte castigate in prima parte a campionatului. A format echipa in 7 zile si a terminat pe locul 7 in campionat. Minunea sezonului.

A devenit in 2013 presedinte executiv in Liga I la FC Universitatea Cluj pe care a gasit-o intr-o stare deplorabila. A luat totul de la 0, si a construit singura o echipa intreaga in citeva zile, in perioada transferurilor de iarna. A lasat echipa un an mai tarziu pe locul 7, cel mai bun loc de pana atunci, pentru a redeveni agent, meserie care a consacrat-o.

Este recunoscuta in fotbal pentru ambitie, rautate, cand este cazul, pentru ca toate echipele unde a evoluat ca general manager sau presedinte au fost in pragul falimentului. Le-a luat, a construit singura echipa si a terminat in primele 7 locuri. Echipele pe care le-a condus nu au avut nici un buget. A facut minuni pe unde s-a dus.

Acum are sub contract cei mai buni fotbalisti din Liga I si nu numai.

Locuieste in Snagov unde spune ca este mai usor, avand in vedere ca se cunoaste cu oamenii, cu primarul, cu consilierii si impreuna formeaza o familie. A fi presedinte de club nu este usor, fiind o functie foarte importanta pentru care trebuie sa munceasca continuu ca sa dovedeasca ca o merita.

Are doua fete din prima casatorie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu: Sarah si Rebecca.

S-a recasatorit cu fotbalistul Laurentiu Aurelian Reghecampf pe data de 14 iunie 2008 in Las Vegas dupa o relatie inceputa in urma cu 13 ani si neterminata. Conform spuselor Anamariei, daca lasi lucruri facute pe jumatate in viata, esti obligat la un moment dat sa te intorci si sa le duci la bun sfarsit si asta doar daca ai constiinta! Asa s-a intamplat si cu ei. Au avut o relatie frumoasa bazata pe iubire si respect pe care nu au dus-o la bun sfarsit, iar viata i-a adus din nou impreuna dupa 13 ani in care nu se mai vazusera si nu-si mai vorbisera deloc.

Pe 31 august 2008 s-a nascut baietelul lor, Laurentiu Junior. Luca, baietelul din prima casatorie a lui Laurentiu locuieste in Germania alaturi de mama lui.

In noiembrie 2008, si-a sustinut sotul alaturi de intreaga familie in cariera politica, atunci cand acesta a candidat la alegerile europarlamentare.

Resedinta oficiala a Anamariei este in Statele Unite, Las Vegas. Acolo locuieste de 10 ani. In Romania are domiciliu temporar deoarece aici are o mare parte din afaceri (imobiliare, firma impresariat, etc).

Detine o cofetarie-patiserie in incinta Rin Grand Hotel.

Are o firma ce importa pamant cu o capacitate de absorbtie a apei mult mai mare decat in mod normal, astfel incat reduce costurile apei la mai mult de jumatate. Produsul este unicat, are proprietati de ingrasamant si este ecologic 100%. Trebuie doar adaugat la radacina plantei si imediat udat. Trei luni nu mai necesita alta udare (in functie de planta). Amanunte pe geohumus.ro sau detalii la numarul de telefon 0735.157.472

TV - cariera mea in televiziune

Este prima femeie care a fost cooptata in echipa emisiunii Procesul Etapei de la Pro Tv, prima femeie care a vorbit vreodata de fotbal. Dupa care au urmat colaborari cu Antena 1, Tele7 abc si alte posturi de televiziune.

In urma cu 4 ani, Teo Trandafir, o prietena foarte buna, a convins-o sa intru in echipa Tv Romantica unde a prezentat emisiunea matinala alaturi de Catinca Roman si Nicoleta Voica. Dupa un an, a avut propria ei emisiune: "Pe contre cu Anamaria Prodan".

A renuntat mai tarziu, pentru a se intoarce la fotbal, care este foarte bine legat de fiinta ei. A revenit in mijlocul jucatorilor reluandu-si meseria de Agent Fifa.

A aparut in mai toate revistele de succes din tara si din strainatate. Pe langa desele aparitii in presa autohtona (Playboy, High life, Fanatik, etc), pot fi enumerate si cateva aparitii in presa de peste hotare, cum ar fi Bild din Germania.

In anul 2017 semneaza un contract de moderator cu Televiziunea PRO TV pentru emisiunea "Gospodar fara pereche", emisiunea devenind rapid lider de audienta.

Premii

Managerul sportiv al anului 2015

Premiul Oscar Romania 2014 la PRO TV pentru rochia anului

"Femeia anului 2014" la Gala High Life & Business Magazine

In 2014 "Managerul anului" la Gala Fotbalului Romanesc

In 2014 "Managerul anului" la Gala Fanatik

In 2013 "Femeia anului 2013" la Gala Fanatik

In 2013 "Managerul anului" la Gala Ambasad Or Vip

In 2013 "Managerul anului" la Gala Confidential

In 2013 "Managerul anului 2013" la Gala Fotbalului Romanesc

In 2013 "Managerul anului" la Gala Fanatik

"Femeia anului 2013" la Gala High Life & Business Magazine

In 2012 "Managerul anului" la Gala Fanatik

In 2012 "Managerul anului" la Gala Fotbalului Romanesc

In 2016 "Managerul anului" la Gala Fotbalului Romanesc

In 2016 "Managerul anului" in fotbal la Gala Excelentei si Profesionalismului.

In 2017 "Managerul anului" la Gala Fotbalului Romanesc

In 2017 "Managerul anului" in fotbal la Gala Excelentei si Profesionalismului.