Presa - aparitiile in presa

Biografie - despre Anamaria Prodan

A terminat Liceul de Filologie - Istorie "Zoia Kosmodemianskaia" sectia Filologie. Apoi, a urmat cursurile Facultatii de Drept si Relatii Internationale. A facut 15 ani de pian si apoi a devenit Agent Fifa.
In 2008 a fost numita Presedinte la FC Buftea in liga a II-a, fiind singura femeie care conduce destinul unei echipe din liga II-a. A devenit presedinte la FC Snagov echipa cu care a fost aproape de promovare in Liga I. In 2012 devine general manager la FC Concordia Chiajna salvand echipa de la retrogradare. A preluat echipa in retur cu numai 10 puncte castigate in prima parte a campionatului. A format echipa in 7 zile si a terminat pe locul 7 in campionat. Minunea sezonului.
A devenit in 2013 presedinte executiv in Liga I la FC Universitatea Cluj pe care a gasit-o intr-o stare deplorabila. A luat totul de la 0, si a construit singura o echipa intreaga in citeva zile, in perioada transferurilor de iarna. A lasat echipa un an mai tarziu pe locul 7, cel mai bun loc de pana atunci, pentru a redeveni agent, meserie care a consacrat-o.

citeste toata biografia